#pernordby #primavera #materiamajorna #bryggkaffe #specialkaffe"/>
Instagram

Nu har vi Per Nordys PRIMAVERA i kaffebryggen. Ett fantastiskt specialkaffe från Brasilien.SMAK,Mjuk hasselnöt, kakao. Låg syra LAND, Brasilien REGION, Chapadas de Minas, Minas BÖNTYP, Catuaí PROCESS,Tvättade / Våtförädlat PRODUCENT Ricardo Moita TavaresRicardo Tavares har dedikerat sitt liv åt kaffet. Han tog över Primavera från sin far och har jobbat hårt för att modernisera gården och utveckla kvaliteten på gårdens kaffe. Kaffet plockas för hand, våtförädlas och torkas på upphöjda bäddar. Det är andra året som Per köper Primaveras våtförädlade kaffe och han är ensam om att ha denna mikrolott. #pernordby #primavera #materiamajorna #bryggkaffe #specialkaffe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.