#kaffebox #elarbol #kaffenördar #materiamajorna"/>
Instagram

Julklappstips! Kaffebox till kaffenördar från Kafferostare Per Nordby. En box med fyra olika kaffebönor från en och samma gård. 1. Våtförädlad Bourbon 2. Honeyprocessad Catuaí3. Bärtorkad Catimor4. Freeze honey Catimor.Per Norby berättar om gården. Finca el Árbol är en kaffegård i Dipilto, Nicaragua. Gården ägs av en grupp vänner som jobbar i kaffebranchen i all från odling och efterskördsprocess till import, rostning och bryggning. Jag är en av dem. Jag är ingen kaffebonde och kan inte ta äran för jobbet på gården – vår manager Benito Bautista tar hand om den åt oss. Vårt mål är att skapa en gård där vi kan experimentera med arter och processer för att utveckla hur en modern kaffegård kan drivas. Det här är vår första skörd. I den här lådan finns fyra lotter som med olika art och process-metod. #kaffebox #elarbol #kaffenördar #materiamajorna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *