Instagram

Nu söker vi personal. Vill du eller känner du någon som vill jobba hos oss?Vi tror att du gillar att ge service och har ett stort mat- & dryckesintresse. Du gillar att laga mat, baka, juica och jobba som barista. Du tycker att ordning och reda är en förutsättning för att det ska vara kul att jobba.Du gillar att ha ett högt tempo när du jobbar och klara av att jobba med många olika arbetsuppgifter samtidigt.Kallskänka:2-4 års erfarenhetBarista / Kaffebartender:1-2 års erfarenhetVåra viktigaste arbetsuppgift är att ge våra kunder ett härligt bemötande och glad service.En stor del av arbetet hos oss är också att baka och tillreda mat & dryck. Vi bakar såväl traditionella bakverk som Rawfood produkter. Vi producerar smörgåsar, sallader, juicer, smoothies, shoots mm.Lön enligt kollektivavtalLåter detta intressant maila mig, anna@materia.nuhttps://www.arbetsformedlingen.se/…/Arbetssoka…/Platsbanken…

Nu söker vi personal. Vill du eller känner du någon som vill jobba hos oss?Vi tror att du gillar att ge service och har ett stort mat- & dryckesintresse. Du gillar att laga mat, baka, juica och jobba som barista. Du tycker att ordning och reda är en förutsättning för att det ska vara kul att jobba.Du gillar att ha ett högt tempo när du jobbar och klara av att jobba med många olika arbetsuppgifter samtidigt.Kallskänka:2-4 års erfarenhetBarista / Kaffebartender:1-2 års erfarenhetVåra viktigaste arbetsuppgift är att ge våra kunder ett härligt bemötande och glad service.En stor del av arbetet hos oss är också att baka och tillreda mat & dryck. Vi bakar såväl traditionella bakverk som Rawfood produkter. Vi producerar smörgåsar, sallader, juicer, smoothies, shoots mm.Lön enligt kollektivavtalLåter detta intressant maila mig, anna@materia.nuhttps://www.arbetsformedlingen.se/…/Arbetssoka…/Platsbanken…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *