#acke #evelina #dylan #tallestmanonearth #2016"/>
Instagram

Kom och avsluta 2016 med oss idag (30/12) kl 17 blir det livemusik. Vår egna barrista, Acke Holmberg, spelar akustisk musik tillsammans med special guest Evelina Frisk. Kom och mys till det inför det stundande nyårsfirandet, drick en kopp av stans bästa kaffe och lyssna på en härlig blandning av Bob Dylan, Tallest Man On Earth mm #acke #evelina #dylan #tallestmanonearth #2016

Kom och avsluta 2016 med oss idag (30/12) kl 17 blir det livemusik. Vår egna barrista, Acke Holmberg, spelar akustisk musik tillsammans med special guest Evelina Frisk. Kom och mys till det inför det stundande nyårsfirandet, drick en kopp av stans bästa kaffe och lyssna på en härlig blandning av Bob Dylan, Tallest Man On Earth mm #acke #evelina #dylan #tallestmanonearth #2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *