Instagram

Vi blev nostalgiska så här sista dagen på året. För drygt ett år sedan öppnade vi Materia. Under det gångna året har vi serverat många tusen koppar kaffe och pressat många tusen kilo frukt och grönsaker till joser och shots. Det roligaste av allt är att så många trivs hos och med oss på Materia. Tack alla härliga gäster, ni gör det värt att gå upp på morgonen. Ett gott slut och ett fantastiskt Gott Nytt År önskar vi på Materia.

Vi blev nostalgiska så här sista dagen på året. För drygt ett år sedan öppnade vi Materia. Under det gångna året har vi serverat många tusen koppar kaffe och pressat många tusen kilo frukt och grönsaker till joser och shots. Det roligaste av allt är att så många trivs hos och med oss på Materia. Tack alla härliga gäster, ni gör det värt att gå upp på morgonen. Ett gott slut och ett fantastiskt Gott Nytt År önskar vi på Materia.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *