#tänkologtorsdag #materiapopup #materiamajorna"/>
Instagram

Boka in torsdagar i din kalender framöver. Materia Popup välkomnar dig till 61 minuter om kreativitet och framtid i olika skepnader under några torsdagar i maj och juni.Tänkologen PA Ståhlberg + gäst kommer att prata och underhålla. kl 18.18 – 19.19 *** KOSTAR: 1 valfritt köp hos Materia *** *Du fårStälla dina frågor…Ge oss dina funderingar…Mingla med framåttänkare…Ha roligt… 11 maj kl 18.18:- Tänkologen PA Ståhlberg -Hur hänger kreativitet, sexoch artificiell intelligens (AI) ihop. Och varför? – Futuramb Martin Börjesson -Tar sikte på framtiden.Finns den? Var finns den?Och hur finns den? #tänkologtorsdag #materiapopup #materiamajorna

Boka in torsdagar i din kalender framöver. Materia Popup välkomnar dig till 61 minuter om kreativitet och framtid i olika skepnader under några torsdagar i maj och juni.Tänkologen PA Ståhlberg + gäst kommer att prata och underhålla. kl 18.18 - 19.19 *** KOSTAR: 1 valfritt köp hos Materia *** *Du fårStälla dina frågor...Ge oss dina funderingar...Mingla med framåttänkare...Ha roligt... 11 maj kl 18.18:- Tänkologen PA Ståhlberg -Hur hänger kreativitet, sexoch artificiell intelligens (AI) ihop. Och varför? - Futuramb Martin Börjesson -Tar sikte på framtiden.Finns den? Var finns den?Och hur finns den? #tänkologtorsdag #materiapopup #materiamajorna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *