#tänkologtorsdag #materiapopup"/>
Instagram

Välkomna till 61 minuter om kreativitet och framtid i olika skepnader. Materia Popup Järntorgsgatan 6Tänkologen PA Ståhlberg + gäst kommer att prata och underhålla. kl 18.18 – 19.19Idag 11 maj kl 18.18:- Tänkologen PA Ståhlberg -Hur hänger kreativitet, sexoch artificiell intelligens (AI) ihop. Och varför? – Futuramb Martin Börjesson -Tar sikte på framtiden.Finns den? Var finns den?Och hur finns den? Fri entre! #tänkologtorsdag #materiapopup

Välkomna till 61 minuter om kreativitet och framtid i olika skepnader. Materia Popup Järntorgsgatan 6Tänkologen PA Ståhlberg + gäst kommer att prata och underhålla. kl 18.18 - 19.19Idag 11 maj kl 18.18:- Tänkologen PA Ståhlberg -Hur hänger kreativitet, sexoch artificiell intelligens (AI) ihop. Och varför? - Futuramb Martin Börjesson -Tar sikte på framtiden.Finns den? Var finns den?Och hur finns den? Fri entre! #tänkologtorsdag #materiapopup

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *