#lokalfinnes #materiapopup"/>
Instagram

Lokal finnes!Vill du fixa fest, middag eller möte men saknar lokal? Vi har lokalen! På Järntorgsgatan har vi en härlig lokal för gött häng, lagom stor för det mesta. På dagarna har vi verksamhet men framåt kvällen står lokalen tom. Det tycker vi är synd! Hjälp oss fylla lokalen med härliga event!! Sprid till alla du känner. Maila anna@materia.nu så pratar vi mer! #lokalfinnes #materiapopup

Lokal finnes!Vill du fixa fest, middag eller möte men saknar lokal? Vi har lokalen! På Järntorgsgatan har vi en härlig lokal för gött häng, lagom stor för det mesta. På dagarna har vi verksamhet men framåt kvällen står lokalen tom. Det tycker vi är synd! Hjälp oss fylla lokalen med härliga event!! Sprid till alla du känner. Maila anna@materia.nu så pratar vi mer! #lokalfinnes #materiapopup

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *