Instagram

Välkomna till 61 minuter om kreativitet och framtid i olika skepnader under några torsdagar i maj och juni.Idag 18 maj kl 18,18- Johan Skålberg – Världsmästare (Kali sikaran) -Hur du får en "Världsmästares mindset". – PA Ståhlberg – Tänkolog -Hur du kan "tänka det otänkta" och bli grymt kreativ. *** KOSTAR: 1 valfritt köp hos Materia *** Tänkologen PA Ståhlberg + gästen Johan Skålberg kommer att prata och underhålla. kl 18.18 – 19.19…

Välkomna till 61 minuter om kreativitet och framtid i olika skepnader under några torsdagar i maj och juni.Idag 18 maj kl 18,18- Johan Skålberg - Världsmästare (Kali sikaran) -Hur du får en "Världsmästares mindset". - PA Ståhlberg - Tänkolog -Hur du kan "tänka det otänkta" och bli grymt kreativ. *** KOSTAR: 1 valfritt köp hos Materia *** Tänkologen PA Ståhlberg + gästen Johan Skålberg kommer att prata och underhålla. kl 18.18 - 19.19...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *