Instagram

Välkomna till 61 minuter om kreativitet och framtid i olika skepnader under några torsdagar i maj och juni.Nu på torsdag 1/6- Martin Börjesson – Futuramb -Algoritmsamhället – den accelererande resan mot framtiden. – PA Ståhlberg – Tänkolog -Var i huvudet sitter kreativiteten?. *** KOSTAR: 1 valfritt köp hos Materia *** Tänkologen PA Ståhlberg + gästen Martin Börjesson kommer att prata och underhålla. kl 18.18 – 19.19…

Välkomna till 61 minuter om kreativitet och framtid i olika skepnader under några torsdagar i maj och juni.Nu på torsdag 1/6- Martin Börjesson - Futuramb -Algoritmsamhället - den accelererande resan mot framtiden. - PA Ståhlberg - Tänkolog -Var i huvudet sitter kreativiteten?. *** KOSTAR: 1 valfritt köp hos Materia *** Tänkologen PA Ståhlberg + gästen Martin Börjesson kommer att prata och underhålla. kl 18.18 - 19.19...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *