Instagram

Så här skriver WhiteGuide Cafe om oss

Så här skriver WhiteGuide Cafe om oss: Naturligt café i MajornaPå Mariagatan i Majorna ligger Matería med soliga uteplatser. En fondvägg fångar blicken, tillverkad av pallkragesidor, med upphängda gröna växter. Soffplymåerna nedanför vilar på staplade lastpallar och blomskott dekorerar borden. Några trappsteg upp sitter gäster med laptop och har fin utsikt över lokalen. Caféet gör egna bakverk, cheesecakes, kakor, rawfoodkakor och smörgåsar. Den mjuka rödbetskakan med frosting är ljuvligt god med avvägda smaker. Äppelrutan, en läcker rawfoodkaka, funkar fint till americanon och den goda espresson har fin crema. #whiteguide #materiamajorna

Så här skriver WhiteGuide Cafe om oss:

Naturligt café i Majorna

På Mariagatan i Majorna ligger Matería med soliga uteplatser. En fondvägg fångar blicken, tillverkad av pallkragesidor, med upphängda gröna växter. Soffplymåerna nedanför vilar på staplade lastpallar och blomskott dekorerar borden. Några trappsteg upp sitter gäster med laptop och har fin utsikt över lokalen. Caféet gör egna bakverk, cheesecakes, kakor, rawfoodkakor och smörgåsar. Den mjuka rödbetskakan med frosting är ljuvligt god med avvägda smaker. Äppelrutan, en läcker rawfoodkaka, funkar fint till americanon och den goda espresson har fin crema. #whiteguide #materiamajorna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *