Instagram

Vackra växter har vi i överflöd på Materia Popup, men hur många är de egentligen? Kom in och köp en valfri dryck (kaffe, te, våra egna joser, lemonad, smoothie eller lassi) och gissa hur många de är! Den eller de som har gissat rätt innan tisdag vinner en valfri växt av de som står på bordet. Självklart är det okej att komma in och räkna.–Tävlingen pågår till och med tisdag den artonde juli och är endast på vårt Popup-café på järntorgsgatan.

Vackra växter har vi i överflöd på Materia Popup, men hur många är de egentligen? Kom in och köp en valfri dryck (kaffe, te, våra egna joser, lemonad, smoothie eller lassi) och gissa hur många de är! Den eller de som har gissat rätt innan tisdag vinner en valfri växt av de som står på bordet. Självklart är det okej att komma in och räkna.--Tävlingen pågår till och med tisdag den artonde juli och är endast på vårt Popup-café på järntorgsgatan.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *