#rasp #materiapopup"/>
Instagram

Kom förbi, slink in, ta en fika och lyssna till RASP på Materia Pop up. Ett härligt häng en stund på lördagseftermiddagen.Lördag 23 september uppträder trio RASP på Materian som liggerpå Järntorgsgatan 6 mitt emot Draken. Vi är där mellan 14 – 19.Vi spelar och sjunger vispop – covers från Bob Dylan till Veronica Maggio.RASP är Kaj Dannberg: sång och gitarr, Lennart Engström: bas och sång,Sven-Erik Lindblom: sång, sax, klarinett, blockflöjt och congas.Fritt inträde förstås. Ett smakprov på hur vi kan låta: https://www.youtube.com/watch?v=8TgUMo18nDA #rasp #materiapopup

Kom förbi, slink in, ta en fika och lyssna till RASP på Materia Pop up. Ett härligt häng en stund på lördagseftermiddagen.Lördag 23 september uppträder trio RASP på Materian som liggerpå Järntorgsgatan 6 mitt emot Draken. Vi är där mellan 14 - 19.Vi spelar och sjunger vispop - covers från Bob Dylan till Veronica Maggio.RASP är Kaj Dannberg: sång och gitarr, Lennart Engström: bas och sång,Sven-Erik Lindblom: sång, sax, klarinett, blockflöjt och congas.Fritt inträde förstås. Ett smakprov på hur vi kan låta: https://www.youtube.com/watch?v=8TgUMo18nDA #rasp #materiapopup

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *