Instagram

Vad är en nära relation? För många är det en äkta, autentisk och ärlig relation där man berättar allt för varandra. Varje hemlighet, de innersta tankarna. Men vad innebär egentligen hundra procent ärlighet? Går det ens, och vill vi verkligen ha och ge total transparens? Frågan är om total öppenhet och ärlighet inför partnern alltid är receptet till lycka. Kanske kan sanningen ibland såra och söndra mer än den bidrar. Balansgången är fin. Under kvällens relationscafé diskuterar vi frågor som: Är sanningen alltid god? Hur gör du om din ärlighet sårar din kärlekspartner? Hur mycket ärlighet klarar du av att bära i och om dig själv? Hur mycket ärlighet klarar en relation? Är det oärligt att inte berätta allt? Är den nakna sanningen alltid den bästa, eller är det ibland klokt att förmildra den? Vågar du vara helt ärlig och vill du verkligen ha total ärlighet från din partner? Vad kan skapa det mod som behövs för att vara ärlig? Finns det speciella områden där ärligheten är viktigare att ge/få än andra områden? Var går gränsen mellan hänsyn och äkthet, kan sanning skada? Vad är ett relationscafé? Ett relationscafé är en föreläsning och ett öppet samtal om relationer och mötet mellan människor. Dan Götharsson, familjeterapeut, sexolog och socionom på Göteborgs relationsbyrå, presenterar dagens ämne med en kortare föreläsning och därefter släpper han samtalet fritt. Som gäst kan du prata och delta aktivt i samtalen, eller bara ta en fika, äta något och lyssna. Inträde 100 kr (swish, kort eller kontant.) Fika och mat finns att köpa på Café Materia Pop Up. Vill du läsa mer om Dan Götharsson och Göteborgs relationsbyrå besök gärna www.göteborgsrelationsbyrå.seVarmt välkommen!

Vad är en nära relation? För många är det en äkta, autentisk och ärlig relation där man berättar allt för varandra. Varje hemlighet, de innersta tankarna. Men vad innebär egentligen hundra procent ärlighet? Går det ens, och vill vi verkligen ha och ge total transparens? Frågan är om total öppenhet och ärlighet inför partnern alltid är receptet till lycka. Kanske kan sanningen ibland såra och söndra mer än den bidrar. Balansgången är fin. Under kvällens relationscafé diskuterar vi frågor som: Är sanningen alltid god? Hur gör du om din ärlighet sårar din kärlekspartner? Hur mycket ärlighet klarar du av att bära i och om dig själv? Hur mycket ärlighet klarar en relation? Är det oärligt att inte berätta allt? Är den nakna sanningen alltid den bästa, eller är det ibland klokt att förmildra den? Vågar du vara helt ärlig och vill du verkligen ha total ärlighet från din partner? Vad kan skapa det mod som behövs för att vara ärlig? Finns det speciella områden där ärligheten är viktigare att ge/få än andra områden? Var går gränsen mellan hänsyn och äkthet, kan sanning skada? Vad är ett relationscafé? Ett relationscafé är en föreläsning och ett öppet samtal om relationer och mötet mellan människor. Dan Götharsson, familjeterapeut, sexolog och socionom på Göteborgs relationsbyrå, presenterar dagens ämne med en kortare föreläsning och därefter släpper han samtalet fritt. Som gäst kan du prata och delta aktivt i samtalen, eller bara ta en fika, äta något och lyssna. Inträde 100 kr (swish, kort eller kontant.) Fika och mat finns att köpa på Café Materia Pop Up. Vill du läsa mer om Dan Götharsson och Göteborgs relationsbyrå besök gärna www.göteborgsrelationsbyrå.seVarmt välkommen!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *