Instagram

Poesikväll med Lotta Cronander Lindh. Varmt välkomna att komma och lyssna då Lotta läser sina egna dikter och samtalar och reflekterar kring dem. Mörka och ljusa dikter skrivna mellan 2010-2017. Lotta Cronander Lindh är född 1968, skriver dikter, målar, tecknar, skulpterar och fotograferar. Hon använder sig av många olika tekniker och material i sitt spännande skapande. Är självlärd och medlem i "Norsesundsgruppen". "För mig är utförandet av konsten en andning, ett sätt att komma i kontakt med mig själv och en väg att nå balans mellan det inre och det yttre."Som en röd tråd i Lottas skapande ser man såväl fascinationen av havandeskap och födande som kärleken till naturen och pendlingarna mellan livslust och dödslängtan. Av det som gör ont och det som njuts.

Poesikväll med Lotta Cronander Lindh. Varmt välkomna att komma och lyssna då Lotta läser sina egna dikter och samtalar och reflekterar kring dem. Mörka och ljusa dikter skrivna mellan 2010-2017. Lotta Cronander Lindh är född 1968, skriver dikter, målar, tecknar, skulpterar och fotograferar. Hon använder sig av många olika tekniker och material i sitt spännande skapande. Är självlärd och medlem i "Norsesundsgruppen". "För mig är utförandet av konsten en andning, ett sätt att komma i kontakt med mig själv och en väg att nå balans mellan det inre och det yttre."Som en röd tråd i Lottas skapande ser man såväl fascinationen av havandeskap och födande som kärleken till naturen och pendlingarna mellan livslust och dödslängtan. Av det som gör ont och det som njuts.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *