Instagram

PLATS: Materia Pop Up, Järntorgsgatan 6, Göteborg(mitt emot Biografen Draken, Järntorget)Allt fler möts via datingappar. Möten som kan leda till allt från sex för en kväll till livslånga djupa kärleksrelationer. Att swipa, kolla meddelanden eller nya matchningar en stund på lunchen kan vara trevligt tidsfördriv. Lite spänning. Lite koll på det egna ”marknadsvärdet”. Högerswipet kan också vara starten på en innerlig kontakt, vägen ur ensamheten. På relationscaféet pratar vi om nätdatandet som fenomen och om det påverkar oss och vårt sätt att relatera till andra människor. Vi ställer oss frågor som: Är det någon skillnad att mötas via skärmar eller ansikte mot ansikte? Är det viktigt hur relationer startar? Är det lätt att bli beroende av likes och matchningar? Går det att bli tillfreds med EN partner i detta hav av möjliga dater? På nätet är många raka och öppna med vad de vill ha, kan och vill vi ta med oss detta förhållningssättet ut i verkliga livet – och vad händer då? Är nätdatandet här för att stanna? Vilka är fördelarna, vilka är nackdelarna? Vad är ett relationscafé? Ett relationscafé är en föreläsning och ett öppet samtal om relationer och mötet mellan människor. Dan Götharsson, familjeterapeut, sexolog och socionom på Göteborgs relationsbyrå, presenterar dagens ämne med en kortare föreläsning och därefter släpper han samtalet fritt. Som gäst kan du prata och delta aktivt i samtalen, eller bara ta en fika, äta något och lyssna. Inträde 100 kr (swish, kort eller kontant.) Fika och mat finns att köpa på Café Materia Pop Up. Vill du läsa mer om Dan Götharsson och Göteborgs relationsbyrå besök gärna www.göteborgsrelationsbyrå.seVarmt välkommen!

PLATS: Materia Pop Up, Järntorgsgatan 6, Göteborg(mitt emot Biografen Draken, Järntorget)Allt fler möts via datingappar. Möten som kan leda till allt från sex för en kväll till livslånga djupa kärleksrelationer. Att swipa, kolla meddelanden eller nya matchningar en stund på lunchen kan vara trevligt tidsfördriv. Lite spänning. Lite koll på det egna ”marknadsvärdet”. Högerswipet kan också vara starten på en innerlig kontakt, vägen ur ensamheten. På relationscaféet pratar vi om nätdatandet som fenomen och om det påverkar oss och vårt sätt att relatera till andra människor. Vi ställer oss frågor som: Är det någon skillnad att mötas via skärmar eller ansikte mot ansikte? Är det viktigt hur relationer startar? Är det lätt att bli beroende av likes och matchningar? Går det att bli tillfreds med EN partner i detta hav av möjliga dater? På nätet är många raka och öppna med vad de vill ha, kan och vill vi ta med oss detta förhållningssättet ut i verkliga livet – och vad händer då? Är nätdatandet här för att stanna? Vilka är fördelarna, vilka är nackdelarna? Vad är ett relationscafé? Ett relationscafé är en föreläsning och ett öppet samtal om relationer och mötet mellan människor. Dan Götharsson, familjeterapeut, sexolog och socionom på Göteborgs relationsbyrå, presenterar dagens ämne med en kortare föreläsning och därefter släpper han samtalet fritt. Som gäst kan du prata och delta aktivt i samtalen, eller bara ta en fika, äta något och lyssna. Inträde 100 kr (swish, kort eller kontant.) Fika och mat finns att köpa på Café Materia Pop Up. Vill du läsa mer om Dan Götharsson och Göteborgs relationsbyrå besök gärna www.göteborgsrelationsbyrå.seVarmt välkommen!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *