Instagram,  Popup

Våren är på ingång och nu är det hög tid att skaffa ny sticklingar till din krukväxtsamling. Därför är det hög tid att träffas på Matería Popup på Järnstorgsgatan och byta sticklingar och skott med varandra. Entrépriset är 50 kr och då ingår kaffe och kaka. Måndagen den 26 februari öppnar vi dörrarna kl 18, men vi smygstartar en halvtimme tidigare för dig som föranmält dig.Denna gång kommer ni att byta sticklingar direkt med varandra. Ett tips är därför att ta med en bricka, back, eller korg för att bättre kunna visa upp dina sticklingar. Det kommer också att finnas bord att lägga skotten på men vi har ett begränsat antal, så principen först till kvarn gäller.Några tips:Ovanliga växter är mer attraktiva än vanliga. Skriv därför gärna en lapp på sticklingens namn.De flesta vill byta rotade sticklingar/skott till andra rotade sticklingar. Man kan rota i vatten eller jord, men tänk på att det kan ta allt ifrån några dagar till några veckor för skottet att börja gro.Sticklingsbytarträffarna brukar bli populära och av utrymmesskäl har vi begränsat antal platser. Vill du försäkra dig om att få plats föranmäler du dig genom att e-maila janne@materia.nu. Då får du också första tjing på på borden. Betalningsinstruktioner för föranmälan kommer i anmälningsbekräftelsen.

Våren är på ingång och nu är det hög tid att skaffa ny sticklingar till din krukväxtsamling. Därför är det hög tid att träffas på Matería Popup på Järnstorgsgatan och byta sticklingar och skott med varandra. Entrépriset är 50 kr och då ingår kaffe och kaka. Måndagen den 26 februari öppnar vi dörrarna kl 18, men vi smygstartar en halvtimme tidigare för dig som föranmält dig.Denna gång kommer ni att byta sticklingar direkt med varandra. Ett tips är därför att ta med en bricka, back, eller korg för att bättre kunna visa upp dina sticklingar. Det kommer också att finnas bord att lägga skotten på men vi har ett begränsat antal, så principen först till kvarn gäller.Några tips:Ovanliga växter är mer attraktiva än vanliga. Skriv därför gärna en lapp på sticklingens namn.De flesta vill byta rotade sticklingar/skott till andra rotade sticklingar. Man kan rota i vatten eller jord, men tänk på att det kan ta allt ifrån några dagar till några veckor för skottet att börja gro.Sticklingsbytarträffarna brukar bli populära och av utrymmesskäl har vi begränsat antal platser. Vill du försäkra dig om att få plats föranmäler du dig genom att e-maila janne@materia.nu. Då får du också första tjing på på borden. Betalningsinstruktioner för föranmälan kommer i anmälningsbekräftelsen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *