Instagram

Relationscafe: Tantra – ett förhållningssätt i livet.Gäst idag är Paula Nygren!TID: Tisdag 6 mars kl. 18.00-19.30PLATS: Materia Pop Up, Järntorgsgatan 6, Göteborg(mitt emot biografen Draken, Järntorget)Det pratas mycket om tantra nuförtiden, på alla möjliga sätt, är tantra den nya yogan? Det finns böcker, föreläsningar och kurser men vad är egentligen tantra? Gäst idag är Paula Nygren, välkänd för många och en av dem som både förmedlar kunskap och ordnar kurser med tantriskt innehåll. Dan Götharsson och Paula Nygren kommer föra ett samtal om tantra och på vilket sätt tantra kan förändra tillvaron, och kanske hela livet, för den som verkligen tar in tantran i sitt hjärta. Vi kommer dela med oss av våra tankar, funderingar och erfarenheter. På relationscaféet kommer vi att prata om vad ett tantriskt liv i praktiken kan innebära och hur det kan se ut, så tydligt och nära det bara går. Vi ställer frågor som: Kan alla vara tantriska? Vad är skillnaden mellan att leva med och utan tantra? Måste det vara så långsamt och handlar det bara om sex och vad är i så fall tantrasex? Kan man lära sig tantra även utan en partner? Under denna tantriska afton är alla frågor är tillåtna, ju tydligare desto bättre.Vad är ett relationscafé? Ett relationscafé är en föreläsning och ett öppet samtal om relationer och mötet mellan människor. Dan Götharsson, familjeterapeut, sexolog och socionom på Göteborgs relationsbyrå, presenterar dagens ämne med en kortare föreläsning och därefter släpper han samtalet fritt. Som gäst kan du prata och delta aktivt i samtalen, eller bara ta en fika, äta något och lyssna. Inträde 100 kr (swish, kort eller kontant.) Fika och mat finns att köpa på Café Materia Pop Up. Vill du veta mer om Paula Nygren – se www.lustinlife.seVill du läsa mer om Dan Götharsson och Göteborgs relationsbyrå besök gärna www.göteborgsrelationsbyrå.seVarmt välkommen!

Relationscafe: Tantra – ett förhållningssätt i livet.Gäst idag är Paula Nygren!TID: Tisdag 6 mars kl. 18.00-19.30PLATS: Materia Pop Up, Järntorgsgatan 6, Göteborg(mitt emot biografen Draken, Järntorget)Det pratas mycket om tantra nuförtiden, på alla möjliga sätt, är tantra den nya yogan? Det finns böcker, föreläsningar och kurser men vad är egentligen tantra? Gäst idag är Paula Nygren, välkänd för många och en av dem som både förmedlar kunskap och ordnar kurser med tantriskt innehåll. Dan Götharsson och Paula Nygren kommer föra ett samtal om tantra och på vilket sätt tantra kan förändra tillvaron, och kanske hela livet, för den som verkligen tar in tantran i sitt hjärta. Vi kommer dela med oss av våra tankar, funderingar och erfarenheter. På relationscaféet kommer vi att prata om vad ett tantriskt liv i praktiken kan innebära och hur det kan se ut, så tydligt och nära det bara går. Vi ställer frågor som: Kan alla vara tantriska? Vad är skillnaden mellan att leva med och utan tantra? Måste det vara så långsamt och handlar det bara om sex och vad är i så fall tantrasex? Kan man lära sig tantra även utan en partner? Under denna tantriska afton är alla frågor är tillåtna, ju tydligare desto bättre.Vad är ett relationscafé? Ett relationscafé är en föreläsning och ett öppet samtal om relationer och mötet mellan människor. Dan Götharsson, familjeterapeut, sexolog och socionom på Göteborgs relationsbyrå, presenterar dagens ämne med en kortare föreläsning och därefter släpper han samtalet fritt. Som gäst kan du prata och delta aktivt i samtalen, eller bara ta en fika, äta något och lyssna. Inträde 100 kr (swish, kort eller kontant.) Fika och mat finns att köpa på Café Materia Pop Up. Vill du veta mer om Paula Nygren - se www.lustinlife.seVill du läsa mer om Dan Götharsson och Göteborgs relationsbyrå besök gärna www.göteborgsrelationsbyrå.seVarmt välkommen!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *