Instagram

Surrender Dorothy spelar på Korv Kioskstaket idag den 5 maj kl 14. ”Mer musik till folket!” tänkte vi och bokade en spelning på Mariaplans korvkiosktak!Det här med att spela på tak är ju egentligen underskattat, även om just detta tak är i minsta laget. Vi kommer att lira låtar från albumet Ballyhoo Music och med det sprida musik, glädje, och gemenskap över Majorna/Kungsladugård. Den 5 maj klockan 14, på taket, kommer Surrender Dorothys musik ljuda över Mariaplan. Missa inte detta! (OBS: Vid regn skjuts spelningen fram.)Jenny Lundin: Sång, gitarrHenrik Pilen Pilquist: GitarrMathias Gian Kündig: BasAbbe Abrahamsson: Trummor

Surrender Dorothy spelar på Korv Kioskstaket idag den 5 maj kl 14. ”Mer musik till folket!” tänkte vi och bokade en spelning på Mariaplans korvkiosktak!Det här med att spela på tak är ju egentligen underskattat, även om just detta tak är i minsta laget. Vi kommer att lira låtar från albumet Ballyhoo Music och med det sprida musik, glädje, och gemenskap över Majorna/Kungsladugård. Den 5 maj klockan 14, på taket, kommer Surrender Dorothys musik ljuda över Mariaplan. Missa inte detta! (OBS: Vid regn skjuts spelningen fram.)Jenny Lundin: Sång, gitarrHenrik Pilen Pilquist: GitarrMathias Gian Kündig: BasAbbe Abrahamsson: Trummor

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *