Dricka,  Instagram

Har du provat vår gurkmejalatte? Värmade,mumsig och nyttig! I både färsk gurkmeja och i pulverform finns ämnet kurkumin. Det är en kraftfull antioxidant som bland annat sägs ha antiinflammatoriska egenskaper, stärka immunförsvaret och främja matsmältningen. Det finns också studier som visar att det är bra för huden, renar blodet och motverkar smärta i lederna genom att öka f lexibiliteten och minska svullnader.

Har du provat vår gurkmejalatte? Värmade,mumsig och nyttig! I både färsk gurkmeja och i pulverform finns ämnet kurkumin. Det är en kraftfull antioxidant som bland annat sägs ha antiinflammatoriska egenskaper, stärka immunförsvaret och främja matsmältningen. Det finns också studier som visar att det är bra för huden, renar blodet och motverkar smärta i lederna genom att öka f lexibiliteten och minska svullnader.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *