Instagram

På lördag kör vi igen! Efter två fullsatta föreställningar har vi bokat in några till. Det finns biljetter kvar till lördag denna veckan. Matería presenterar en helkväll med mat, dryck och kriminologisk soaré. Hör om fängslande rättsfall, galghumor och sånger på sista versen. Och du får hjälpa till att döma brottslingarna i dessa, ibland, något udda kriminalhistoriska rättsfall.Till detta njuter du av Materías goda peppar- och balsamicomarinerade kycklingfile som serveras med krämig potatisgratäng samt grönsallad. I biljettpriset 500 kr. ingår också dryck.På scenen står kriminolog Jan Palmén tillsammans med sångarna och musikerna Anna Tuvesson och Martin Hamrén, som också tonsatt gamla skillingtryck så de passar moderna öron. På 1800-talet var dessa visor en viktig nyhetskälla för svenskarna. Biljetter köper du på vår hemsida materia.nu/eventSå välkommen till Matería i Majorna i Göteborg.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *