Instagram

31 maj kl 18 kör vi ett QUIZ igen! Det blir ett livemusikquiz på temat brott, straff och kriminalhistoria, särskilt den göteborgska. Men det kan även bli musikfrågor om fångvisor, skillingtryck eller deckarsignaturer. Tävla i lag eller som singel och vinn äran och fina priser.Det bli med andra ord fredagsmys med kluriga frågor om dråpliga kriminalfall, röveri, otukt, liderliga kvinnspersoner, druckna sjöman, kapitala bestraffningar och liknande. Till detta serveras mat, öl och vin.Quizmaster är kriminolog Jan Palmén och för livemusiken står Anna&Martin. Quizen börjar kl 18:00. Adressen är Mariagatan 13, Majorna, Göteborg. Hpl Mariaplan eller Sannaplan.Matería är öppet från kl 9 på morgonen, så kom gärna i god tid och unna dig ett skönt häng. På Matería serveras delikat mat och dryck, så passa på att käka innan quizen startar. När quizen väl drar igång gäller det att fokusera på alla kluriga frågor och den härliga livemusiken.Det går inte att förboka plats, utan först till Matería gäller.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *