Instagram

Den 19 juni är det premiär för Anna & Martins musikquiz på Matería. Det blir live-musik och kluriga frågor om sång och musik. Till detta serveras mat, öl och vin.Quizet börjar kl 18:00. Adressen är Mariagatan 13, Majorna, Göteborg. Hpl Mariaplan eller Sannaplan.Matería är öppet från kl 9 på morgonen, så kom gärna i god tid och unna dig ett skönt häng. På Matería serveras delikat mat och dryck, så passa på att käka innan quizet startar. När quizet väl drar igång gäller det att fokusera på alla kluriga frågor och den härliga livemusiken.Det går inte att förboka plats, utan först till Matería gäller.Lagledaren för respektive lag kan förbereda sig genom att installera appen "Speedquizzing – Virtual Buzzing" på sin telefon. Väl på plats på Matería, anslut till det trådlösa nätverket. Starta appen och ge dit lag ett namn och efter kl 17:45 tryck på "Connect". App för iPhone:http://itunes.apple.com/gb/app/speedquizzing-virtual-buzzer/id409839077?mt=8App för Android:https://market.android.com/details?id=com.speedquizzing.android&feature

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *