Rödbetstävling! Hur många gram rödbetor innehåller en bit av vår hembakta rödbetskaka? Skriv din gissning i kommentarsfältet. Tävlingen pågår tom. onsdag 26 juli. Vinnaren vinner Rödbetskaka & kaffe för två personer. Har du redan provat vår hembakta rödbetskaka? White guide gjorde det och tyckte att "Den mjuka rödbetskakan med frosting är ljuvligt god med avvägda smaker" Prova du med


Rödbetstävling! Hur många gram rödbetor innehåller en bit av vår hembakta rödbetskaka? Skriv din gissning i kommentarsfältet. Tävlingen pågår tom. onsdag 26 juli. Vinnaren vinner Rödbetskaka & kaffe för två personer. Har du redan provat vår hembakta rödbetskaka? White guide gjorde det och tyckte att "Den mjuka rödbetskakan med frosting är ljuvligt god med avvägda smaker" Prova du med

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *