Instagram

Det är många saker som ska göras rätt för att vårt bryggkaffe ska bli perfekt. Bland annat vattnets temperatur och hur många gram bönor vi maler i proportion till hur mycket vatten vi använder. Så veckans tävling på vår Popup är enkel: kom in till oss på Järntorget och gissa hur många gram bönor vi använder när vi brygger 2 liter kaffe! Det räcker med att gissa för att vinna en bryggkaffe, om du dessutom gissar rätt vinner du en 350 grams påse med kaffebönor från Kafferostare @pernordby, värde 175:—Tävlingen pågår till och med nästa onsdag, den andre augusti.

Det är många saker som ska göras rätt för att vårt bryggkaffe ska bli perfekt. Bland annat vattnets temperatur och hur många gram bönor vi maler i proportion till hur mycket vatten vi använder. Så veckans tävling på vår Popup är enkel: kom in till oss på Järntorget och gissa hur många gram bönor vi använder när vi brygger 2 liter kaffe! Det räcker med att gissa för att vinna en bryggkaffe, om du dessutom gissar rätt vinner du en 350 grams påse med kaffebönor från Kafferostare @pernordby, värde 175:---Tävlingen pågår till och med nästa onsdag, den andre augusti.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *