Instagram

DO NOT IRON. Chokladen smälter om du använder strykjärn på den. Låt underbara @tonyschocolonely_eu smälta i munnen i stället. Nu har du chansen att vinna en en Tonys Chocolonely på Materia Popup, kom in och gissa hur mycket marshmallows vi använder till en sats Rockyroad, gissar du rätt vinner du en chokladkaka och vi bjuder på en kaffe oavsett hur du gissar. Välkomna!

DO NOT IRON. Chokladen smälter om du använder strykjärn på den. Låt underbara @tonyschocolonely_eu smälta i munnen i stället. Nu har du chansen att vinna en en Tonys Chocolonely på Materia Popup, kom in och gissa hur mycket marshmallows vi använder till en sats Rockyroad, gissar du rätt vinner du en chokladkaka och vi bjuder på en kaffe oavsett hur du gissar. Välkomna!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *