Instagram

Vi träffas på Materia POPUP, Järntorgsgatan 6 onsdag den 20!september kl 17 för att byta skott och sticklingar med varann. Gå en grönare höst till mötes och förnya växtparken hemma för inga pengar alls. Vår gröna filosofi för kvällen är enkel. För varje stickling du har med dig får du ta en annan med dig hem. Vi kommer dela in sticklingarna i tre grupper1. Stickling i vatten och papper2. Stickling med rötter i vatten3. Stickling rotad i jordDetta för att det ska kännas rättvis för alla. 17-17,30: Inlämning av sticklingar (i påse/kruka med tillhörande lapp). Startskottet för bytet går cirka 17,45, och vi håller på till senast klockan 19.Pris: Det här eventet är helt gratis. Men föranmäl dig här i eventet så att vi vet hur många som kommer så att vi kan förbereda lokalerna på bästa sätt. Extra roligt om du vill lägga upp en bild på ”moderplantan” här på eventväggen på Facebook

Vi träffas på Materia POPUP, Järntorgsgatan 6 onsdag den 20!september kl 17 för att byta skott och sticklingar med varann. Gå en grönare höst till mötes och förnya växtparken hemma för inga pengar alls. Vår gröna filosofi för kvällen är enkel. För varje stickling du har med dig får du ta en annan med dig hem. Vi kommer dela in sticklingarna i tre grupper1. Stickling i vatten och papper2. Stickling med rötter i vatten3. Stickling rotad i jordDetta för att det ska kännas rättvis för alla. 17-17,30: Inlämning av sticklingar (i påse/kruka med tillhörande lapp). Startskottet för bytet går cirka 17,45, och vi håller på till senast klockan 19.Pris: Det här eventet är helt gratis. Men föranmäl dig här i eventet så att vi vet hur många som kommer så att vi kan förbereda lokalerna på bästa sätt. Extra roligt om du vill lägga upp en bild på ”moderplantan” här på eventväggen på Facebook

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *